ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ VKAction.COM!

Έχοντας άριστη συνεργασία με τους προμηθευτές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχοντας δουλέψει με συνέπεια, έχουμε εξασφαλίσαμε τις αντιπροσωπίες για την Ελλάδα πολλών από τις κορυφαίες εταιρίες από τους χώρους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε.

5.11, PHOENIX, ALSA PRO, SIGHTMARK,TONI SYSTEM, M ARMS, EEMANN TECH, OTIS TECH, SHOOTER’S CHOICE, CR SPEED, ADC, και άλλων, κερδίζοντας ηγετικό ρόλο στην αγορά.

είδη ένδυσης, υπόδηση, σακίδια, tactical εξοπλισμός

Σαν VKACTION.com μας ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση πελατών λιανικής αλλά και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου μας  σε όλη την Ελλάδα.

Στους εμπόρους δίνουμε τη δυνατότητα να αγοράσουν με σημαντική έκπτωση σε τιμές χονδρικής τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

Η συνεργασία με την VKACTION.com θα σας δώσει πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη ομάδα προϊόντων κορυφαίων εταιριών, ανταγωνιστική τιμολόγηση με μεγάλα περιθώρια κέρδους αλλά και πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη.

Οι παραγγελίες χονδρικής γίνονται τηλεφωνικά και on line μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας Β2Β (διαθέσιμη σύντομα).

Αν επιθυμείτε να χτίσουμε μαζί μια ωφέλιμη και για τα δύο μέρη συνεργασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ↞

Επικοινωνία για Συνεργασία

Σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Πολύ σύντομα ένα μέλος από την Ομάδα μας θα σας απαντήσει.

γράψτε εδώ τον διακριτικό τίτλο/brand σας

γράψτε εδώ το url της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας ή εάν δεν έχετε, τη βασική σας σελίδα στα social media

επιλέξτε την χώρα σας

επιλέξτε τη σχέση σας με την επιχείρηση

γράψτε εδώ την έδρα της επιχείρησης/καταστήματός σας

Επιλέξτε όλα όσα ισχύουν

Θέλετε να μας πείτε κάτι που δεν περιγράφεται στα πεδία της φόρμας; Γράψτε το εδώ!

Όλες οι πληροφορίες που υποβάλλονται είναι εμπιστευτικές και τηρούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία μας μαζί σας. Για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μας δείτε εδώ.

Αφού παραλάβουμε το αίτημά σας, εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας καλέσει για τις λεπτομέρειες και για όλες τις διευκρινήσεις που μπορεί να χρειάζονται.