ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤAI ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ‘Η ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ :

Για την αγορά ενός αεροβόλου όπλου ή αεροβόλου πιστολιού ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να το πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με Fax ή με e-mail στο [email protected] ή στο 6955600556 

Σας πληροφορούμε πως το ισχύον ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο απαγορεύει ρητά τη χρήση των αεροβόλων όπλων και πιστολιών για κυνηγετική χρήση. Τα Αεροβόλα ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Μπορεί να προκαλέσουν ΣΟΒΑΡΟ Τραυματισμό ή ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ. Για τον λόγο αυτό ο κάθε χρήστης θα πρέπει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν από κάθε χρήση.

Να θυμάστε: “ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ”. Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ή νομίζεται ότι είναι άδειο!

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την οπλοκατοχή απευθυνθείτε στο πλησιέστερο σε εσάς Αστυνομικό Τμήμα ή πατήστε εδώ.

Για την αγορά οποιουδήποτε όπλου (συμπεριλαμβανομένων των red dot και των διοπτρών) απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή άδειας αγοράς.

Τα όπλα δεν είναι παιχνίδια! Μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό, ακόμη και θάνατο!
Για το λόγο αυτό, η χρήση τους απαιτεί γνώση, συνέπεια και τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.