Μια ιστορία πάθους και συνέπειας για τα action sports και τη φύση

Η VK ACTION είναι μία νέα και πολύ δυναμική εταιρία στο χώρο της σκοποβολής, του κυνηγιού και του outdoor εξοπλισμού.

Εδρεύει στις Σέρρες. Ιδρύθηκε το 2017 από τον Βογινδρούκα Κωνσταντίνο, αθλητή της πρακτικής σκοποβολής IPSC και λάτρη της φύσης, ο οποίος έκανε το χόμπι του επάγγελμα! Με σκοπό να καλυφθεί το κενό της αγοράς σε εξειδικευμένα προϊόντα σκοποβολής, κυνηγιού ασφάλειας και outdoor δραστηριοτήτων, δημιουργήθηκε ένα κατάστημα απαράμιλλης αισθητικής και κομψότητας που συνεπαίρνει κάθε επισκέπτη!

Στα 400τ.μ των 2 ορόφων μας, σίγουρα ο επισκέπτης θα βρει ό,τι χρειάζεται για τα χόμπι του.

Έχοντας, λοιπόν, εξασφαλίσει τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες συνεργασίες, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, κάναμε το επόμενο βήμα, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από την ίδια σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης όπως και στο φυσικό μας κατάστημα. Το εργατικό δυναμικό του φυσικού και ηλεκτρονικού μας καταστήματος εργάζεται με ενθουσιασμό και δυναμισμό, όντας έτοιμο να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Συνεργασίες

Έχοντας άριστη συνεργασία με τους προμηθευτές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξασφαλίσαμε ήδη αποκλειστικές αντιπροσωπίες για την Ελλάδα των εταιριών PHOENIX, ALSA PRO, SIGHTMARK,TONI SYSTEM, M ARMS, EEMANN TECH, OTIS TECH, SHOOTER’S CHOICE, CR SPEED, και άλλων, κερδίζοντας ηγετικό ρόλο στην αγορά.

Στόχος μας

Στόχος του ‘VK ACTION’ είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας!
Μαζί μας νιώστε ασφαλείς και σίγουροι!!

Όπλα, Κυνηγητικά είδη, Φυσίγγια, Εξοπλισμός Σωμάτων Ασφαλείας, Είδη Κάμπινγκ, Είδη Ένδυσης και Υπόδησης από τα μεγαλύτερα brands και στις καλύτερες τιμές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ