[woodmart_title size=”medium” font_weight=”700″ style=”bordered” tag=”h2″ woodmart_css_id=”5ed4d8cade860″ title=”ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ” title_width=”100″]

Αν και η διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς από το eshop του vkaction.com είναι πάρα πολύ απλή, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας είδη και με άλλους τρόπους, μη αυτόματους.

[woodmart_info_box image=”99610″ alignment=”right” title_tag=”h3″ title_font_weight=”800″ woodmart_css_id=”5ed7b0aadc492″ title=”Ηλεκτρονική Αγορά” svg_animation=”no” info_box_inline=”no” img_size=”64×64″]Πολύ απλά, βρίσκετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, τοποθετείτε στο εικονικό, ηλεκτρονικό σας καλάθι τις επιθυμητές ποσότητες και ολοκληρώνετε την αγορά σας επιλέγοντας στο τελευταίο βήμα τρόπο πληρωμής,  τρόπο και τοποθεσία παράδοσης.[/woodmart_info_box]

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν τα εξής:

 • Με την υποβολή της παραγγελίας σας, θα ξεκινήσει η αποστολή μιας σειράς μηνυμάτων που θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξή της. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πρόσβαση σε αυτό το email! Σας παρακαλούμε σιγουρευτείτε πως το έχετε δηλώσει σωστά.
 • Το πρώτο μήνυμα που θα λάβετε μετά την αποστολή της παραγγελία σας, δεν είναι σε καμιά περίπτωση δεσμευτικό της εκτέλεσής της εκ μέρους του vkaction.com. Είναι επιβεβαίωση για την παραλαβής της από τα αυτόματα μηχανογραφικά μας συστήματα και για την καταχώρησή της ως “παραγγελίας προς επεξεργασία”. Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί για την κανονικότητα όλων των στοιχείων της (πχ διαθεσιμότητα, τρόπος πληρωμής, τρόπος και τόπος παράδοσης, τιμή αγοράς) και εφόσον δεν βρεθούν προβλήματα, μόνο τότε χαρακτηρίζεται ως οριστική.Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξή της από την ενότητα Ο Λογαριασμός μου” / “Παραγγελίες. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στη στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υπάρχει η ένδειξη “Προς Εκτέλεση”. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους.
 • Εάν κάποια παραγγελία πληρωθεί με ηλεκτρονικά μέσα (πχ πιστωτική/χρεωστικά κάρτα, paypal) και ακυρωθεί από το vkaction.com για οποιονδήποτε λόγο, τότε γίνεται επιστροφή του 100% του ποσού που πληρώθηκε για αυτή. Η επιστροφή γίνεται μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες και με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή.
[woodmart_info_box image=”99608″ title_tag=”h3″ title_font_weight=”700″ woodmart_css_id=”5edbd13878f68″ title=”Αγορά μέσω email” svg_animation=”no” info_box_inline=”no” img_size=”64×64″ woodmart_empty_space=””]Στείλτε μας email στο [email protected] ή στο [email protected], αναφέροντάς μας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.

Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά, οπότε είναι απαραίτητο να μας δώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό (κατά προτίμηση κινητό) στο οποίο και μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.[/woodmart_info_box]

[woodmart_info_box image=”99605″ title_tag=”h3″ title_font_weight=”700″ woodmart_css_id=”5edbd12e6c6e4″ title=”Αγορά μέσω τηλεφώνου” svg_animation=”no” info_box_inline=”no” img_size=”64×64″ woodmart_empty_space=””]Καλέστε μας στο +30 232 1035 850 αναφέροντάς μας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως και στις παραγγελίες μέσω email, ως τρόπος πληρωμής μπορεί να είναι η αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα.[/woodmart_info_box]

Σημαντικές Σημειώσεις

 • Στο vkaction.com εφαρμόζουμε με πολύ μεγάλη προσοχή τον Κώδικα Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Θεωρούμε πως είναι ένα ξεκάθαρο πλαίσιο που προστατεύει και τα δύο μέρη.  Για όλες τις συναλλαγές και με βάση αυτούς τους κανόνες, ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις
 • H ασφάλεια των online αγορών είναι κάτι το θεμελιώδες για εμάς. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλών συστημάτων πληρωμής και τα εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμής μεταδίδονται απευθείας και κρυπτογραφημένα (SSL) στη συνεργαζόμενη Τράπεζα (ή στο PayPal).  Χρησιμοποιούμε έγκυρα πιστοποιητικά SSL μεγάλων εταιρειών του χώρου και τα πιστοποιητικά ασφάλειας online συναλλαγών της Eurobank όπως αυτά παρέχονται με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών που εφαρμόζουμε.
 • Το συνολικό κόστος, ενδέχεται να αλλάζει και να διαμορφώνεται αναλόγως με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, (λόγω πχ του επιπλέον κόστους αντικαταβολής)
 • Εξοφλημένες θεωρούνται οι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί στο σύνολο της αξίας τους και όχι αυτές στις οποίες έχει γίνει τμηματική μόνο εξόφληση.
 • Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, τα προς αγορά προϊόντα, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κτλ
 • Η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες και όχι για παραγγελίες από το φυσικό κατάστημα.
 • Μετά την υποβολή της παραγγελίας, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής της. Εάν όμως η αλλαγή είναι απαραίτητη, υπάρχει η επιλογή ακύρωσης της συγκεκριμένης παραγγελίας και η υποβολή νέας, με την επιθυμητή νέα μέθοδο πληρωμής, με την προϋπόθεση όμως να μην έχει γίνει αποστολή της προηγούμενης.
 • Για αγορές άνω των 150€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή παρά μόνο με προηγούμενη μεταξύ μας συνεννόηση.
 • Για παραγγελίες άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για παραγγελίες άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (Τιμολόγιο), η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
 • Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους συνολικά ή (και) για συγκεκριμένα προϊόντα ή ομάδες προϊόντων, που θα εντάσσονται σε προωθητικές ενέργειες.
 • To vkaction.com διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει την εκτέλεση οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους επιπλέον ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.
 • Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ. Οι τυχόν τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζα με την οποία θα κάνετε την πληρωμή σας.
 • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα επιλέξετε το είδος του παραστατικού που θέλετε να εκδοθεί για αυτή. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την έκδοση απόδειξης αγοράς είτε την έκδοση τιμολογίου.
 • Το εκάστοτε παραστατικό θα το λάβετε εκτυπωμένο με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας ή κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας.